Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

Kiegészítők nőknek

Blog

Kékfény szűrő szemüveg vélemények

Finibus Bonorum
2024.02.16 14:54
Kékfény szűrő szemüveg vélemények

Sokat írtunk már arról, hogy milyen  hatásokkal jár a kékfény-sugárzás, és mit lehet tenni ellene: a leghatékonyabb megoldás egy kékfényszűrő szemüveg.

De milyen érzés ilyet viselni, miben változtatja meg a mindennapjainkat? Összegyűjtöttünk egy csokornyit vásárlóink visszajelzéseiből!

Kezdjük a cikket a számokkal, amire nagyon büszkék vagyunk: már több ezer női kékfény szűrő szemüveget adtunk el, és 346 vásárlónk gondolta úgy, hogy pár mondatban megírja nekünk a tapasztalatait, illetve 1-5 között csillagozza, mennyire volt elégedett a termékkel.

A 346 véleményből 321 vásárló adott nekünk 5 csillagot, 16 vásárlónk volt, aki „csak” 4 csillagnyira volt elégedett, 5 vásárlótól kaptunk 3 csillagot, 2 vásárlótól 2 csillagot és mindössze 2 vásárló adott 1 csillagot. Valószínűleg ők csak tévedésből, hiszen a csillag mellé azt írták: „Meg vagyok vele elégedve.” ésˇ„Nekem jó a TV-t is ezzel nézem.”  Az átlagunk így 4,9 ami nagyon jó!

Engedd meg, hogy büszkélkedjünk a kedvenceinkkel:)

Kékfényszűrő szemüveg vélemények

5 csillag – tökéletesen elégedett:


Jó vásár volt! :)

Nagyon szuper a szemüveg! Maga a keret is minőségi. A lencse pedig nem az a gagyi fajta. Minden nap használom mivel 8-10 órát ülök folyamatosan a számítógép előtt, viszont nincs szükségem dipotriás szemüvegre, így kapóra jött ez a konstrukció. Szívből ajánlom mindenkinek akiknek alapvetően nincs problémája a szemével, de mégis meg szeretné óvni .”

B. Edina (Női Kékfényszűrő szemüveg - Fekete)

Tökéletes!

Könnyű,szép keret, jó lencse!divatos szemüveg!jó benne dolgozni, nem fárad el a szemem!”

M Erik (Unisex Kék fény szűrő szemüveg - Fekete)

Hasznos, kényelmes szemüveg.

Jól áll az emberen és nagyon jó, hogy jár hozzá tok és törlőkendő is. A szállítás is nagyon gyors volt.

Nagyon jó, nekem bevált. Az online oktatás miatt egész nap a gép előtt ülök, de a nap végén egyáltalán nem fáj a fejem, a szemem sem szárad ki.”

I. Krisztina (Női Kék fény szűrő szemüveg - Fekete)

Nagyon szuper és nagyon jól áll mások szerint haha! :D

Körülbelül 2 hete használom a szemüveget, ami egyébként nagyin gyorsan megérkezett hozzám rendelés után! Egy szemüveg tok és kendő is van hozzá, aminek nagyon örültem, nagyon egyszerű és letisztult a design. Azért vettem, mert video vágással foglalkozom, online van az egyetem és nap közepén már nagyon fájt a szemem, száraz volt és szúrt. Mióta használom, sokkal jobban van a szemem, kibírom vele az egész napot képernyő előtt. Nélküle már le sem ülök a gép elé! És a legjobb, hogy magyar terméket támogatok! :)”

V. Fruzsina (Unisex csomag)

Szuper termék.

Kicsit szoknom kellett mert sosem voltam szemüveges, és furcsa volt. Nagyon kényelmes, nem zavaró és divatos is. Napi rendszerességgel használom a szemüveget munkámból kifolyólag. Nap végén már nem ég, nincs kiszáradva a szemem és nem érzem annyira fáradtnak sem . Ha nincs hiány a termékből gyors a szállítás, én sajnos belefutottam ebbe így kb 1 hetet vártam a termékre, de így is elég hamar megérkezett. Az ajándék tok és a törlőkendő nagyon praktikus, így már azt sem kell külön beszerezni. Köszönöm. :)”

N. Krisztina (Női Kékfényszűrő szemüveg - Fekete)

Blue Optic értékelések – 4 csillag


Hasznos kis szemüveg :)

Kényelmes és tényleg kevésbé fárad el a szemem, ha hordom. Az elején hozzá kellett szoknia a szememnek és szuper lenne, ha több designban lenne, de teljesen jó arra, amire való!”

P. Anita (Női Kékfényszűrő szemüveg)

Igényes kivitelezés,

a toknak és a törlőkendőnek is nagyon örültem. Még csak kb 1 hete hasznàlom, így nagy tapasztalatokat nem tudok írni, de talán kevesebbet fájt a fejem. A szállítással voltak gondok, sokat kellett várni a készlethiány miatt. Kedves gesztus volt az ajándék keksz, bár én a kisfiamnak adtam, mert cukormentesen étkezem :)

Nagyon tetszik, remélem hosszútávon is hatásos lesz, örülök, hogy ezt választottam.”

S. Kinga (Női Kékfényszűrő szemüveg - Fekete)

Mindenkinek beválik a Blue Optic kékfényszűrő szemüveg?


Ahogy a visszajelzésekből is látszik, előfordul, hogy meg kell szokni, főleg, ha valaki korábban sosem viselt szemüveget. Azonban bátran állíthatjuk, hogy a kezdeti nehézségek után az emberek 96%-a elégedett, kevésbé szárad ki a szeme, kevésbé fájdul meg a feje.

De mi van a maradék 4%-al?


Természetesen nem létezik olyan megoldás a világon semmilyen problémára, ami mindenkinek jó lenne, hiszen különbözőek vagyunk. Éppen ezért a szemüvegünkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Rendeld meg, próbáld ki, és ha azt veszed észre, hogy neked nem jó, nem csökkennek a panaszaid, vagy nem tudod megszokni, küldd vissza nyugodtan. A visszaküldés költségét is mi álljuk, csak írj egy emailt, és már küldjük is a futárt!

2 dolgot kérünk csupán:

    1. Ne add fel rögtön, ha elsőre nem tetszik. Viseld egy pár napig, próbálgasd ki különböző fényviszonyok között is. Könnyen lehet, hogy megszokod, és megszereted egy pár nap után.

 

    1. Ha van kedved, írj egy pár sort, mi nem tetszett benne, ezzel segítve a munkánkat, hogy még jobb terméket fejleszthessünk. Ez nem kötelező és nem feltétele a pénzvisszafizetésnek, de örülünk, ha megteszed!Próbáld ki a Blue Optic kékfényszűrő szemüveget, és legyél te is az elégedett vásárlóink egyike!